fbpx

Страхова компанія «Перша» продовжує активну роботу в регіонах України, надаючи страхувальникам надійний та якісний страховий захист.
Попри обстріли, постійні повітряні тривоги і активні бойові дії в багатьох регіонах України, страхова компанія «Перша» ані на день не припиняє роботу, спрямовану на захист інтересів своїх страхувальників.

Місто Дніпро сьогодні, фактично, є логістичною столицею України. Місцеві перевізники твердо знають, що найнадійніший страховий захист, найбільш доброзичливе і професійне обслуговування вони отримують саме в страховій компанії «Перша».

За результатами опитування, саме придніпровські перевізники виявляють найбільшу лояльність до компанії «Перша»; саме в цьому регіоні – один з найвищих показників охоплення співпрацею транспортних компаній.

Велика заслуга в цьому належить в першу чергу колективу Дніпровської дирекції на чолі з директоркою Тетяною Миколаївною Таловою.
Наші співробітники готові надати вичерпні консультації щодо програм страхування як фізичних, так і юридичних осіб – за програмами страхування КАСКО, ОСЦПВ, «Зелена карта», страхування майна та вантажів, відповідальності перевізника, об’єктів банківської застави.

Представництва СК «Перша» в місті Дніпро працюють за адресами: вул. Орловська, 21 та проспект Дмитра Яворницького 93. Отримати консультацію можна не лише завітавши до офісу, але й за телефоном 056-760-61-65.

Ласкаво просимо до представництв СК «Перша» в м. Дніпро! Ми працюємо заради Вас!

Працюємо заради Перемоги!

Також ви можете стежити за нашими новинами в офіційному телеграм каналі Страхової Компанії "Перша"
Не знаєте яку страховку вибрати?
Євген Сєрік
Євген Сєрік
Експерт зі страхування
м. Запоріжжя