fbpx

Страхова компанія «Перша» — це, в першу чергу, люди.

Досвідчені професіонали і молоді фахівці, що працюють в столиці і в регіонах, продавці і працівники сервісних підрозділів. Всі вони об’єднані спільною метою — створити кращу страхову компанію, яка стоїть на захисті ваших інтересів.

Кожен співробітник компанії «Перша» — неординарна особистість, яка поєднує в собі не тільки високий рівень знань і професійний підхід до справи, але і яскраві особисті якості — захоплення, інтереси, життєві цілі і прагнення.

Переступаючи поріг офісу компанії «Перша», ви зустрінете члена нашої команди. Ми не знаємо, хто це буде — але ми знаємо, що він докладе всіх зусиль для того, щоб ви залишилися задоволені цим спілкуванням.

Саме наші співробітники формують наш бренд. Саме тому, в нашій постійній рубриці #Перша_Команда ми хочемо розповісти вам про людей, що працюють в компанії.

Знайомтеся, Копійка Людмила Андріївна

Начальник відділу казначейства

#Перша_Команда - Копійка Людмила Андріївна, Начальник відділу казначейства

Людмила Андріївна працює в СК «Перша» 6 років.

Загальний трудовий стаж у страховій діяльності — 6 років.

 

Людмила Андріївна, ваша посада називається «Начальник відділу казначейства», можете розповісти докладніше що вона собою являє?

«Професія іменована «казначей» виникла давно і з моменту своєї появи встигла помітно змінитися. Свого престижу вона не втратила, однак у багатьох сьогодні досить невиразні уявлення про те, що робить людина, яка знаходиться на такій посаді.

Сферою відповідальності казначея є відстеження платежів організації. При цьому він не стосується «живих» грошей, робота ведеться, перш за все, з паперами.

Казначей займається не тільки проведенням розрахунків, але також відстежує всі ринкові зміни, аналізує ситуацію, економічну обстановку.

Основні функції, які повинен виконувати казначей, щодо наявних грошових коштів — це зберігати і примножувати їх.

Виходячи з цього на казначея покладені такі завдання, як:

  • контроль потоків грошових коштів;
  • розміщення фінансів максимально надійним чином і їх залучення;
  • управління процентними, валютними ризиками;
  • проведення фінансових операцій з імпорту або експорту;
  • складання платіжного календаря;
  • постійний контакт з банківськими співробітниками.

Професія «казначей» цікава і захоплююча, але несе за собою велику матеріальну відповідальність, а це не мала кількість стресів, що не може не вплинути на емоційний стан працівника, тому терплячість і психологічна гнучкість повинні бути присутніми у людини, яка прийняла рішення стати казначеєм.

Казначей повинен ставитися до фінансів організації, в якій він працює так само дбайливо, як і до власних. Це часто дозволяє вирішити складні питання, оскільки кожен знає, що він зробив би, щоб зберегти гроші у своєму гаманці.»

 

Чи позначилася на вашому відділі пандемія? Відбулися певні зміни у виплатах або надходженнях зі страхових продуктів?

 «Гадаю, немає такої сфери діяльності, на якій не позначилася пандемія. Звичайно, наша організація також відчула кризу. Охочих застрахуватися стало значно менше.

Надходження зі страхових продуктів зменшилися, але виплати, на жаль, ні. Спочатку пандемії було фінансово дуже важко, зараз положення стало поліпшуватися.

Багатьом компаніям довелося підлаштовуватися під ситуацію в країні, наша — не виняток, стали розробляти нові страхові продукти.»

 

Чому ви обрали страхову компанію для працевлаштування?

Чи користуєтеся ви самі продуктами компанії?

 «Звичайно я користуюся страховими продуктами, будь то туристична страховка або страхування майна, медичне страхування… Більш того, багато моїх родичів застраховані в СК «Перша».

Як правило, в нашій країні до сих пір вельми скептично ставляться до добровільного страхування і для багатьох страхування — це не фінансова безпека, а зайві витрати, але коли в подібній асоціації працює твоя близька людина, вона може об’єктивно пояснити, що далеко не кожен «страховий випадок» знаходиться у фінансовій спроможності людини, і, на жаль, такі ситуації не рідкість. А СК «Перша» сумлінно виконує свої обов’язки, тому в даній компанії приємно і працювати, і бути клієнтом.»

#Перша_Команда - Копійка Людмила Андріївна, Начальник відділу казначейства

Також ви можете стежити за нашими новинами в офіційному телеграм каналі Страхової Компанії "Перша"
Не знаєте яку страховку вибрати?
Білічук Ілона
Білічук Ілона
Експерт зі страхування
м. Рівне