fbpx

Електронна форма договору Зелена картка

? З 1 вересня 2022 року в Україні запроваджена електронна форма договору “Зелена картка”.

Наразі договір “Зелена картка” може оформлюватися як в електронній формі, так і в звичній паперовій, на бланку зеленого кольору.

На що слід звернути увагу: ❗

✅ Електронний поліс “Зелена картка” перед виїздом за кордон необхідно роздрукувати і мати при собі роздруковану візуальну форму поліса. Це пов’язано з тим, що поліція за кордоном перевіряє поліси виключно на паперових носіях.

✅ Якщо ваш попередній поліс “Зелена карта” закінчився під час вашого перебування за кордоном, тоді електронний формат — саме для вас! Оформіть договір на сайті, оплатіть, і не забудьте роздрукувати отриманий файл!

✅ Зверніть увагу, що електронний поліс розпочинає свою дію не раніше НАСТУПНОГО дня після його оформлення. Тому, якщо поліс потрібен вам в режимі “сьогодні на сьогодні” (наприклад, ви стоїте в черзі на прикордонному переході) — скористайтесь паперовим форматом.

✅ На сайті МТСБУ здійснюється перевірка чинності виключно паперових полісів “Зелена картка”. Чинність електронних полісів можна перевірити на сайті https://policy-web.mtsbu.ua, або з використанням qr-кодів, розміщених на відповідному бланку.

✅ Ціна на “Зелену картку” встановлюється централізовано на рівні МТСБУ і є однаковою для всіх компаній. Якщо вам пропонують ціну нижчу, ніж на сайтах страхових компаній — це можуть бути шахраї.

Ми працюємо заради Вас!

Також ви можете стежити за нашими новинами в офіційному телеграм каналі Страхової Компанії "Перша"
Не знаєте яку страховку вибрати?
Стицько Людмила
Стицько Людмила
Експерт зі страхування
м. Херсон