fbpx

Страхова компанія «Перша» — це, в першу чергу, люди.

Досвідчені професіонали і молоді фахівці, що працюють в столиці і в регіонах, продавці і працівники сервісних підрозділів. Всі вони об’єднані спільною метою — створити кращу страхову компанію, яка стоїть на захисті ваших інтересів.

Кожен співробітник компанії «Перша» — неординарна особистість, яка поєднує в собі не тільки високий рівень знань і професійний підхід до справи, але і яскраві особисті якості — захоплення, інтереси, життєві цілі і прагнення.

Переступаючи поріг офісу компанії «Перша», ви зустрінете члена нашої команди. Ми не знаємо, хто це буде — але ми знаємо, що він докладе всіх зусиль для того, щоб ви залишилися задоволені цим спілкуванням.

Саме наші співробітники формують наш бренд. Саме тому, в нашій постійній рубриці #Перша_Команда ми хочемо розповісти вам про людей, що працюють в компанії.

Знайомтеся, Поліщук Олексій Дмитрович

Директор дирекції корпоративного адміністрування

#Перша_Команда - Поліщук Олексій Дмитрович, Директор дирекції корпоративного адміністрування.

Олексій Дмитрович працює в СК «Перша» 5 років.

Загальний трудовий стаж у страховій діяльності — 29 років.

У чому полягає ваша робота? Основні обов’язки?

«Як у директора корпоративного адміністрування, в мої обов’язки входить забезпечення розробки і супроводу програмного забезпечення для СК «Перша» в частині автоматизації бізнес процесів в страхуванні.»

Які зміни були впроваджені з пандемією?

«З настанням пандемії в світі безліч звичайних і звичних речей стали недоступними, і, як наслідок, процеси діджіталізаціі і автоматизації стали набирати все більших обертів в усіх сферах.

СК «Перша», в свою чергу, створила умови для безпеки клієнтів і співробітників, перевела багато процесів в режим онлайн, наприклад, врегулювання, оформлення деяких продуктів та ін.

Саме наш підрозділ в період пандемії впровадив оформлення електронних договорів автоцивілки, а також туристичного страхування.»

Чи позначилася пандемія на роботі вашого відділу?

«Так, через пандемію збільшилося навантаження, тому що компанія має амбітні плани перевести багато процесів в режим онлайн і надати клієнтам можливість вирішувати питання, що стосуються їх страхових полісів не виходячи з дому.

Варто зауважити, що всі заплановані нововведення з моменту початку пандемії були успішно впроваджені.»
#Перша_Команда - Поліщук Олексій Дмитрович, Директор дирекції корпоративного адміністрування.

Також ви можете стежити за нашими новинами в офіційному телеграм каналі Страхової Компанії "Перша"
Не знаєте яку страховку вибрати?
Інна Бостан
Інна Бостан
Експерт зі страхування
м. Чернівці