fbpx

#Перша_Команда - Венгер Юлія Валеріївна, Директор з координації регіональної мережі

Страхова компанія «Перша» — це, в першу чергу, люди. 

Досвідчені професіонали і молоді фахівці, що працюють в столиці і в регіонах, продавці і працівники сервісних підрозділів. Всі вони об’єднані спільною метою — створити кращу страхову компанію, яка стоїть на захисті ваших інтересів.

Кожен співробітник компанії «Перша» — неординарна особистість, яка поєднує в собі не тільки високий рівень знань і професійний підхід до справи, але і яскраві особисті якості — захоплення, інтереси, життєві цілі і прагнення.

Переступаючи поріг офісу компанії «Перша», ви зустрінете члена нашої команди. Ми не знаємо, хто це буде — але ми знаємо, що він докладе всіх зусиль для того, щоб ви залишилися задоволені цим спілкуванням.

Саме наші співробітники формують наш бренд. Саме тому, в нашій постійній рубриці #Перша_Команда ми хочемо розповісти вам про людей, що працюють в компанії.

Знайомтеся, Венгер Юлія Валеріївна

Директор дирекції з координації регіональної мережі.

Юлія Валеріївна працює в СК «Перша» з 2013 року.

Загальний трудовий стаж у страховій діяльності — 18 років. Проте Юлія Валеріївна вважає, що саме в компанії «Перша» вона змогла реалізувати себе якнайкраще.

«СК «Перша» — це не «просиджувати штани» від понеділка до п’ятниці. Ми захоплені роботою, кожного дня відчуваємо, що працюємо заради втілення місії і бачення нашої компанії, і пишаємося своїми досягненнями. 

Кожен наш день проходить у відповідності з нашим гаслом «Ми працюємо заради Вас!»

#Перша_Команда - Венгер Юлія Валеріївна, Директор з координації регіональної мережі

Чи постали перед регіональною мережею якісь додаткові виклики в період пандемії?

«Ми дуже оперативно організували запобіжні заходи в офісах. В пік епідемії, частина колективу була переведена на віддалену роботу. Значна частина процесів була максимально переведена в режим дистанційної роботи – навіть такі, які ми планували діджиталізувати дещо пізніше. Проте життя розставило свої пріоритети.

Нам довелося дуже швидко впровадити нові інструменти — хмарні диски, Zoom, CRM-систему, облікові програми і багато іншого. І не просто впровадити – а навчити всіх наших колег, які повинні були працювати в нових умовах; і при цьому – не уповільнити виплати, не припиняти поточної діяльності. Можу з гордістю сказати, що це була серйозна робота – але ми впоралися, бо ми – «Перша»!»

Чи вплинула пандемія на обсяги надходжень страхових платежів?

«В цілому ми пройшли 2020 рік з невеликим зростанням, без втрат.

Об’єктивно, через зниження транскордонних переміщень людей і вантажів, зменшились продажі туристичних медичних страховок і «Зеленої карти», але завдяки нашим напрацюванням у сфері страхування вантажоперевезень, ми змогли «перекрити» ці втрати продажами інших продуктів, в першу чергу – в b2b сегменті.

Пандемія спонукала нас до розробки продуктів з орієнтацією на покриття ризиків Сovid-19, що теж стало драйвером нових продажів.

Як люблять казати бізнес-тренери, криза для слабких є часом проблем, а для сильних – часом можливостей. Як виявилося, для нашої мережі 2020 рік став часом можливостей, і ми значною мірою змогли їх реалізувати.»

Чи плануєте ви розширювати або, навпаки, скорочувати регіональну мережу?

«Наші працівники – це надбання нашої компанії, яке дає нам відчутну перевагу на ринку. Саме тому, ми навіть не розглядали варіантів щодо закриття підрозділів чи скорочення персоналу. Ми і надалі готові надавати послуги найвищої якості по всій країні. В наших планах – розширення мережі партнерських організацій в регіонах, розширення каналів комунікації з клієнтами і варіантів придбання страхових продуктів. В цілому ми завжди відкриті для співпраці як роботодавець – як для тих, хто хоче спробувати себе в уже існуючих командах, так і тих, хто відчуває в собі амбіції очолити новий проект чи новий підрозділ»

Також ви можете стежити за нашими новинами в офіційному телеграм каналі Страхової Компанії "Перша"
Не знаєте яку страховку вибрати?
Білічук Ілона
Білічук Ілона
Експерт зі страхування
м. Рівне